Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

9.9.09

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΧΩΔΕ κ. Γ. ΣΟΥΦΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
Αθήνα, 9 Σεπτεμβρίου 2009
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΧΩΔΕ κ. Γ. ΣΟΥΦΛΙΑ
ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Όπως βλέπετε και όπως ακούει και ο ελληνικός λαός, η Νέα Δημοκρατία απευθύνεται με τη γλώσσα της αλήθειας. Με συγκεκριμένα μέτρα - έστω και αν είναι δυσάρεστα, αλλά είναι αναγκαία - τα οποία εντάσσονται σ’ ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Οικονομίας, αλλά και άλλων τομέων, έτσι ώστε η Ελλάδα, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα, να μπει σε μια καινούργια περίοδο ανάπτυξης.
Είναι ανάγκη αυτό το ύφος του πολιτικού λόγου να το παρακολουθήσει και το ΠΑΣΟΚ. Να φύγει, να ξεφύγει ο λόγος του από τις γενικότητες, από τους λαϊκισμούς. Να αποκτήσει σοβαρό προγραμματικό λόγο, έτσι ώστε να αναβαθμιστεί και η πολιτική ζωή, η πολιτική αντιπαράθεση, να βελτιωθούν τα πολιτικά πράγματα στην Ελλάδα. Και φυσικά αυτό θα είναι και υπέρ του τόπου, διότι ο λόγος του λαϊκισμού και των γενικοτήτων δεν ωφελεί τον τόπο μέχρι τώρα και  δεν τον ωφέλησε για πολλούς λόγους.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Όσοι επιδιώκουν να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, δημιουργούν πρόβλημα στην εικόνα του κόμματος;
ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Είναι εντελώς ανεδαφικά όσα λέγονται ή γράφονται, σχετικά με το ψηφοδέλτιο της Επικρατείας για δήθεν αντιπαλότητες μεταξύ του ενός και του άλλου.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα είστε επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας;
ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Όλα θα τα δείτε όταν ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης