Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7.9.09

Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής κυρία Αννα Ψαρούδα-Μπενάκη απέστειλε προς τον Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή την ακόλουθη επιστολή:


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
 Αθήνα, 7 Σεπτεμβρίου 2009
 Αγαπητέ Πρόεδρε,
Έπειτα από εικοσιοκτώ χρόνια συνεχούς παρουσίας στη Βουλή και έχοντας καταλάβει υπουργικά αξιώματα και το ύψιστο πολιτειακό κοινοβουλευτικό αξίωμα του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, αισθάνομαι ότι ήλθε η ώρα να διευκολύνω την ανανέωση της Βουλής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας. Γι’ αυτό σε παρακαλώ πολύ να μη με περιλάβεις στον Συνδυασμό της Α’ Αθηνών για τις Εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.
Σου εκφράζω τις βαθειές ευχαριστίες μου για την εμπιστοσύνη, που πάντα μου έδειξες, με κορύφωμα την ανάθεση του υψηλού αξιώματος του Προέδρου της Βουλής. Θεωρώ αυτονόητο να συμπληρώσω, ότι παραμένω στρατευμένη στην Νέα Δημοκρατία και πάντα στη διάθεσή του για όποια επικουρία.
Καλή δύναμη στο τιτάνιο έργο που ανέλαβες και καλή επιτυχία!
Με τιμή και αγάπη,
                                     Αννα Ψαρούδα Μπενάκη

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης