Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

16.4.09

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλια

Αθήνα, 16 Απριλίου 2009 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος βρίσκεται στα Ιωάννινα, με την ευκαιρία του Πάσχα: Την Μεγάλη Παρασκευή, θα παρακολουθήσει την ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου Ιωαννίνων. Την Κυριακή του Πάσχα και ώρα 13:00 θα μεταβεί στο Στρατόπεδο «Λορέντζου Μαβίλη» στο Καλπάκι.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. Γ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Αθήνα, 16 Απριλίου 2009 ΜΕTA ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό για την οικονομία της χώρας. Λέμε την αλήθεια στους πολίτες και δεν κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να μειώσει το χρέος και το έλλειμμα και ταυτόχρονα να ενισχύσει τις κοινωνικά αδύναμες ομάδες, τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους. Είναι όμως αποφασισμένη να κάνει και τις διαρθρωτικές εκείνες αλλαγές, οι οποίες θα οδηγήσουν σε ανάπτυξη που θα στηρίζεται στις παραγωγικές επενδύσεις και στις εξαγωγές και όχι στα χρέη και στις καταναλωτικές δαπάνες. Αν η Ελλάδα ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο, τότε το μέλλον της θα είναι ασφαλώς καλύτερο.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης