Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

4.5.09

Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ από την Ομάδα του Παναθηναϊκού έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Αθήνα, 4 Μαΐου 2009 Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ από την Ομάδα του Παναθηναϊκού έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η φετινή, πέμπτη κατάκτηση της υψηλότερης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διάκρισης από την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού είναι μια σημαντική επιτυχία που αντανακλά σε ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό. Στους παίκτες, τον προπονητή, την τεχνική ομάδα και τη διοίκηση, σε όλους όσοι συνέβαλαν στη νέα αυτή μεγάλη επιτυχία, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια».

«Για την μεγάλη σας νίκη εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 4-4-2009 «Για την μεγάλη σας νίκη εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια. ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ»

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης