Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

15.6.09

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας

Αθήνα, 15 Ιουνίου 2009 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, αύριο Τρίτη 16 Ιουνίου 2009 και ώρα 12.30 θα δεχθεί το Προεδρείο του Αμερικανο-Ελληνικού Ινστιτούτου.

Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής είχε σήμερα συνεργασία με τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Αντ. Σαμαρά

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Αθήνα, 15 Ιουνίου 2009 Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής είχε σήμερα συνεργασία με τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Αντ. Σαμαρά και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Ανέγερσης του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης, Καθηγητή κ. Δ. Παντερμαλή. Μετά τη συνάντηση, ο Υπουργός Πολιτισμού και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Ανέγερσης του Νέου Μουσείου έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις: ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Το νέο μουσείο της Ακρόπολης θα γίνει σε λίγες μέρες μια μοναδική στέγη πολιτισμού για ολόκληρο τον κόσμο. Ήδη τα διεθνή μέσα μαζικής Ενημέρωσης, θα έλεγα με πολύ θετικό τρόπο, ρίχνουν το φως τους πάνω στην Ελλάδα, πάνω στην Ακρόπολη και πάνω στα αριστουργήματα του Μουσείου. Έχουμε κάνει όλη την προετοιμασία που απαιτείται και μαζί με τον καθηγητή και Πρόεδρο του Μουσείου κ. Δημήτρη Παντερμαλή ενημερώσαμε τον Πρωθυπουργό για την προετοιμασία αυτή. Είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά. Δ. ΠΑΝΤΕΡΜΑΛΗΣ: Εγώ θα ήθελα να πω ότι τα εγκαίνια του Μουσείου πρέπει, και θα είναι, λαμπρά αλλά συγχρόνως θα είναι και οικεία αφού, εκτός από τους επισήμους, το Μουσείο για τρεις μέρες θα δέχεται τον ανώνυμο πολίτη. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Υπουργέ, για την κρίση στη Νέα Δημοκρατία, θα μας πείτε κάτι; ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Είναι πολύ σημαντικό το θέμα για να πούμε οτιδήποτε άλλο. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Τα μάρμαρα θα έρθουν κάποια μέρα στο Μουσείο, μια και το εγκαινιάζετε με λαμπρότητα το Σάββατο; ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Νομίζω ότι έχω ήδη κάνει επ’ αυτού δηλώσεις. Ας μείνουμε σ’ αυτή τη βασική.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης