Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

12.7.09

«Η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ των Εφήβων έφτασε στην κορυφή του παγκόσμιου μπάσκετ, κάνοντας όλους τους Έλληνες υπερήφανους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Αθήνα, 12 Ιουλίου 2009 Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, για την κατάκτηση από την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ των Εφήβων της δεύτερης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Οκλαντ έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ των Εφήβων έφτασε στην κορυφή του παγκόσμιου μπάσκετ, κάνοντας όλους τους Έλληνες υπερήφανους. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους παίκτες μας, στον προπονητή και σε όλο το τεχνικό επιτελείο, σ΄ όλους όσοι εργάστηκαν για τη νέα μεγάλη επιτυχία του ελληνικού αθλητισμού».

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

Λιτόχωρο Πιερίας, 11 Ιουλίου 2009 Με μεγάλη χαρά βρίσκομαι σήμερα εδώ και σας συγχαίρω για ένα πολύ επιτυχημένο συνέδριο. Θέλω να ευχαριστήσω εσάς και όλα τα μέλη σας για την δύναμη και την αποφασιστικότητα με την οποία υπερασπίζεστε όχι μόνο το θέμα της Μακεδονίας αλλά και όλα τα θέματα της Πατρίδας μας. Οι Απόδημοι Μακεδόνες αλλά και όλοι οι Απόδημοι Έλληνες έχετε αποδείξει έμπρακτα την πίστη σας στην Ελλάδα και στην δύναμη του Ελληνισμού. Όλοι μας μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα για το μέλλον της πατρίδας μας και για το μέλλον των Βαλκανίων: Ευημερία, ειρήνη, οικονομική ανάπτυξη και συνεργασία στο πλαίσιο της Ενωμένης Ευρώπης. Ένα όραμα που όλοι οι λαοί της Νοτιοανατολικής Ευρώπης μαζί μπορούμε να πραγματοποιήσουμε. Ένα όραμα που απαιτεί πίστη, σκληρή δουλειά, πραγματικά φιλικές σχέσεις και σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου. Και σ΄ αυτό τον κοινό στόχο θέλω να καλέσω την ηγεσία των Σκοπίων να εγκαταλείψει τα αλυτρωτικά της οράματα. Να εγκαταλείψει έμπρακτα την κλοπή της ιστορικής και εθνικής κληρονομιάς της Ελλάδας. Να αποδεχθεί αμοιβαία λύση στο θέμα του ονόματος που θα σέβεται την ιστορία. Nα επιδείξει επιτέλους την πολιτική βούληση που απαιτείται, να προσέλθει στις διαπραγματεύσεις με το αναγκαίο εποικοδομητικό πνεύμα, χωρίς εθνικιστικές και αναχρονιστικές πρακτικές, προς όφελος της ευημερίας και της προόδου των πολιτών της. Θα ήθελα ακόμη μία φορά να σας συγχαρώ για την προσφορά σας και να ευχηθώ καλή συνέχεια στους αγώνες σας και πίστη στον κοινό μας στόχο. Σας ευχαριστώ πολύ.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης