Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

31.10.09

Συνάντηση εργασίας είχαν σήμερα, στο Λονδίνο στην πρωθυπουργική κατοικία, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τον Βρετανό ομόλογό του Γκόρντον Μπράουν, η οποία διήρκεσε 45 λεπτά.


Συνάντηση εργασίας είχαν σήμερα, στο Λονδίνο στην πρωθυπουργική κατοικία, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τον Βρετανό ομόλογό του Γκόρντον Μπράουν, η οποία διήρκεσε 45 λεπτά.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Παπανδρέου δήλωσε ότι είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον κ. Μπράουν, με τον οποίο είχαν πολύ καλή συνεργασία πριν από δύο μέρες στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες και στη συνάντησή τους συνέχισαν αυτή τη συζήτηση σε βάθος, για μια νέα αναπτυξιακή στρατηγική με στόχο τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, αλλά και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα συναντηθεί αύριο, Σάββατο 31 Οκτωβρίου, στις 2.00 μ.μ., στο Λονδίνο με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Gordon Brown. (10 Downing Street) Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός, θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου , David Milliband, στην επίσημη κατοικία του. (1 Carlton Gardens) Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα συναντηθεί αύριο, Σάββατο 31 Οκτωβρίου, στις 2.00 μ.μ., στο Λονδίνο με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Gordon Brown. (10 Downing Street)

Ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά την Σύνοδο Κορυφής, ανέφερε συγκεκριμένα παραδείγματα για την εξεύρεση νέων χρηματοδοτικών εργαλείων, όπως είναι ο φόρος επί των διεθνών συναλλαγών, η έκδοση πράσινων ομολόγων και ο φόρος στον άνθρακα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Καλησπέρα σας. Μετά τη λήξη της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 29 και 30 Οκτωβρίου, ο κ. Πρωθυπουργός θα σας ενημερώσει για το περιεχόμενο των εργασιών της. Θα ακολουθήσει περιορισμένος αριθμός σχετικών ερωτήσεων. Ευχαριστώ.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης