Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

3.11.09

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Κροατίας κ. Stjepan Mesic στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στη χώρα μας.


Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Κροατίας κ. Stjepan Mesic στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στη χώρα μας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από ελληνικής πλευράς η Αντιπρόεδρος της Βουλής κυρία Ροδούλα Ζήση, ο Γενικός Γραμματέας κ. Θάνος Παπαϊωάννου, ο Ειδικός Γραμματέας κ. Νίκος Παπασπύρου και η Πρέσβης της Ελλάδας στην Κροατία κυρία Ουρανία Αρβανίτη. Την Κροατική Αντιπροσωπεία αποτελούσαν η Πρέσβης της Κροατίας στην Ελλάδα κυρία Vesna Cvjetkovic-Kurelec, o Ειδικός Σύμβουλος του Προέδρου κ. Budimir Loncar, ο Σύμβουλος του Προέδρου για Εξωτερικές Υποθέσεις κ. Tomislav Jakic και υπηρεσιακοί παράγοντες.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ, ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

· Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα μιλήσει αύριο, Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, στις 8:45 π.μ., στη συνεδρίαση του Global Forum on Migration and Development (Μέγαρο Μουσικής - Αίθουσα Τριάντη).· Στις 12:00, ο Πρωθυπουργός, θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Ban ki-moon. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις.Στις 8:50 μ.μ., ο Πρωθυπουργός, θα παραθέσει δείπνο προς τιμήν του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Ban ki-moon (Μεγάλη Βρετανία).

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, αύριο Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009 :


Στις 09.00 θα μεταβεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για να παραστεί στην εναρκτήρια συνεδρίαση του 3ου Παγκόσμιου Φόρουμ για τη Μετανάστευση και την ΑνάπτυξηΣτις 12.00 θα δεχθεί και θα παρασημοφορήσει τον Αρχιεπίσκοπο Καρελίας και πάσης Φινλανδίας κ. Λέοντα, καιστις 13.00 θα δεχθεί τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Ban Ki-moon, θα έχει μαζί του κατ΄ ιδίαν συνάντηση και στις 13.15 θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του.



ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ κ.STJEPAN MESIĆ ΣΤΟ ΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΤΕΘΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ 3.11.2009

Εξοχότατε Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας της Κροατίας και αγαπητέ φίλε,

Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχομαι εσάς και τα μέλη της κροατικής αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Θέλω, επίσης, με την ευκαιρία αυτή να σας ευχαριστήσω άλλη μια φορά για την φιλοξενία που μου επιφυλάξατε τον Μάρτιο του 2007, στο Ζάγκρεμπ.

Υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, θα συνεδριάσει αύριο, Τρίτη 3 Νοεμβρίου, στις 11:00 π.μ., το Υπουργικό Συμβούλιο. (Βουλή)Στις 2:30 μ.μ., ο Πρωθυπουργός, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κροατίας, Stjepan Mesić. (Μέγαρο Μαξίμου)Νωρίτερα, στις 10:00 π.μ., ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα παραστεί στο τρισάγιο που θα τελεστεί στη μνήμη του Γεωργίου Παπανδρέου, στο Α' Νεκροταφείο.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης