Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

11.11.09

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΛΟΥΙΣ ΑΓΙΑΛΑ

Ο Πρωθυπουργός, Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου, συναντήθηκε σήμερα, με τον Γραμματέα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Λούις Αγιάλα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του επόμενου Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, που θα πραγματοποιηθεί στη Δομινικανή Δημοκρατία (22-24 Νοεμβρίου). Τα θέματα που συζητήθηκαν στην σημερινή συνάντηση και αποτελούν την βασική κύρια ατζέντα του Συμβουλίου είναι τα εξής:


Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Μάρκο Κυπριανού. Στη συνάντηση παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής κ. Θάνος Παπαϊωάννου, ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Ιωσήφ Ιωσήφ και ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του κ. Κυπριανού, Πρέσβης κ. Κορνήλιος Κορνηλίου.

Ο Πρόεδρος της Βουλής επισήμανε στον κ. Κυπριανού ότι το Ελληνικό Κοινοβούλιο χαιρετίζει τη συμφωνία για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων και στηρίζει την προσπάθεια του Προέδρου κ. Χριστόφια για την εξεύρεση συνολικής, αμοιβαία αποδεκτής λύσης του κυπριακού προβλήματος.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης