Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

17.11.09

Κάλεσμα στους ισχυρούς της ΕΕ να ενισχύσουν τα αδύναμα μέλη της, απηύθυνε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας από την Σλοβενία, όπου πραγματοποιεί τριήμερη επίσημη επίσκεψη.

Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: Με ιδιαίτερη χαρά επισκέπτομαι την Σλοβενία και επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο κ. Türk για την εξαιρετική υποδοχή και φιλοξενία που επεφύλαξε τόσο σε εμένα προσωπικά όσο και στα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας.


ΑΝΤΙΦΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ κ. DANILO TURK ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΗ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑ

Λιουμπλιάνα, 17 Νοεμβρίου 2009
Εξοχώτατε Κύριε Πρόεδρε,

Θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για την υποδοχή και τη φιλοξενία που επιφυλάξατε σε εμένα και στα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας. Στην εγκαρδιότητα των λόγων σας αντανακλάται το άριστο κλίμα των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών μας, αλλά και οι φιλικοί δεσμοί που ενώνουν τους δύο λαούς.

Η Βουλή των Ελλήνων απέτισε σήμερα φόρο τιμής στην εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος επικεφαλής διακομματικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας κατέθεσε το πρωί στεφάνι στο Μνημείο των Ηρώων της ιστορικής εξέγερσης, στο χώρο του Πολυτεχνείου.


Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης