Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

15.12.09

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά από αίτημά μας, συγκάλεσε το Συμβούλιο Αρχηγών, για ένα θέμα το οποίο έχουμε θέσει εμείς, το Κίνημά μας, και ως Αξιωματική Αντιπολίτευση, αλλά και σήμερα, ως κεντρικό ζήτημα στην πολιτική, και όχι μόνο, ζωή της χώρας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ»



Θέλουμε να δώσουμε νέα αξιοπιστία, νέα εμπιστοσύνη στη λειτουργία της Πολιτείας, της ίδιας της Δημοκρατίας μας, χτυπώντας τη διαφθορά και την αδιαφάνεια.

Η καταπολέμηση της διαφθοράς βρέθηκε στο επίκεντρο της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο αρχηγός της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

O Πρόεδρος της Βουλής προσέφερε δώρα σε μαθητές σχολείων του Περάματος


Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος και το Προεδρείο του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Βουλής επισκέφτηκαν το 6ο Δημοτικό Σχολείο και το 1ο Νηπιαγωγείο Περάματος και μοίρασαν δώρα στους 165 μαθητές, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Ο Πρόεδρος της Βουλής και ο Σύλλογος των Υπαλλήλων του Κοινοβουλίου αποφάσισαν να διαθέσουν ένα συμβολικό ποσό για την αγορά δώρων τα οποία θα προσφέρουν σε 1565 παιδιά σχολείων και ιδρυμάτων της Αττικής και Ακριτικών περιοχών, όπως των Λειψών, του Αχλαδοχωρίου Σερρών, του Ιάσμου Ροδόπης, του Αγίου Γερμανού Πρεσπών, του Ανταρτικού Πρεσπών, του Λαιμού Πρεσπών και των Κορεστείων.

Αποφασισμένος να προχωρήσει στις αλλαγές και ανατροπές τις οποίες υποσχέθηκε προεκλογικά εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου μιλώντας σε ειδική εκδήλωση με την οποία άρχισε ουσιαστικά ο κοινωνικός διάλογος.

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ.
Κυρίες και κύριοι,
Απευθύνομαι σήμερα σ’ εσάς, τους εκπροσώπους της κοινωνίας, της παραγωγής, των πολιτών, των κοινωνικών εταίρων, των δυνάμεων της εργασίας και της δημιουργίας.
Απευθύνομαι και σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, με τους οποίους μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες, τους ίδιους προβληματισμούς για το μέλλον της χώρας. Για το μέλλον των παιδιών μας.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης