Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

24.12.09

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Πρόεδρο της Βουλής

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Πρόεδρο της Βουλής
Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και γιορτινές μελωδίες γέμισαν σήμερα το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλιππος Πετσάλνικος υποδέχθηκε χορωδίες και συγκροτήματα απ’ όλη την Ελλάδα, που του ευχήθηκαν και του τραγούδησαν τα κάλαντα κατά το έθιμο των ημερών. Μάλιστα, ο κ. Πετσάλνικος… παρασύρθηκε από τους ήχους του κλαρίνου και τα τραγούδια των Ηπειρωτών και χόρεψε μαζί τους.

«Φαίνεται πως πάντα αναρωτιέται η ΝΔ για το τι είναι το ΠΑΣΟΚ.

«Φαίνεται πως πάντα αναρωτιέται η ΝΔ για το τι είναι το ΠΑΣΟΚ. Αλλά σήμερα, καταλάβαμε όλοι ότι αναρωτιέται πια, για το ποια είναι η ίδια» παρατήρησε ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης