Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

29.7.10

Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επισκέφθηκε σήμερα τον 6ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΤΟΝ 6ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ - ΔΗΛΩΣΗ

Αθήνα, 29 Ιουλίου 2010





Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επισκέφθηκε σήμερα τον 6ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών και το Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής, όπου συνομίλησε με πυροσβέστες και εθελοντές, καθώς και με την ηγεσία του Επιχειρησιακού Κέντρου.

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου έκανε την ακόλουθη δήλωση:



Να συγχαρώ το Σώμα, αλλά και τα άλλα Σώματα που συνεργάζονται, για τη δουλειά σας και για την προσπάθειά σας. Ξέρω ότι γίνονται ακόμα και θυσίες, στο πλαίσιο των υπεράνθρωπων προσπαθειών που καταβάλλετε.

Θέλω να σας συγχαρώ, όμως, και για το συντονισμό τον οποίο έχετε πετύχει, γιατί αυτό νομίζω είναι ένα από τα πιο βασικά, το να χρησιμοποιούμε τα μέσα που διαθέτουμε αλλά, όταν χρειάζεται, και πρόσθετα μέσα. Και πιστεύω ότι, φέτος, υπάρχει μια προσπάθεια να συμπληρωθούν με κάποια μέσα οι Πυροσβεστικές και οι άλλες Υπηρεσίες.

Πιστεύω ότι αυτός ο συντονισμός είναι καθοριστικός, ώστε να γίνει γρήγορη και αποτελεσματική η προσπάθεια και, οπωσδήποτε, μαζί με την Αυτοδιοίκηση και τους εθελοντές, είναι το κλειδί για να μην δούμε ξανά τραγωδίες, όπως παλαιότερα.

Συγχαρητήρια και πάλι και καλή συνέχεια στην προσπάθειά σας. Είμαστε στη μέση της καλοκαιρινής περιόδου και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης