Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

26.2.10

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΛΕΚΑΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Αθήνα 26 Φεβρουαρίου 2010

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Αθήνα 26 Φεβρουαρίου 2010
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, κ. Καρατζαφέρη, ξέρω ότι στη μεγάλη αυτή εθνική κρίση, τηρήσατε υπεύθυνη στάση. Γι' αυτό, σας λέω πολύ απλά, ότι ούτε παραιτούμαστε των δικαιωμάτων μας, ούτε όμως παρασυρόμαστε από την επικαιρότητα, ή ακόμη και από την προβοκάτσια ενός εντύπου.

Η σημερινή ημέρα έχει χαρακτήρα αναγνώρισης του αγώνα που κάνουν οι συμπολίτες μας που πάσχουν από Σπάνιες Παθήσεις.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
κ. ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΠΑΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ
Αθήνα, 28 Φεβρουαρίου 2010

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Πετσάλνικος τόνισε:«Θέλουμε αλληλεγγύη και όχι χρήματα»

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής
με τον Πρέσβη της Γερμανίας
Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος, μετά από πρόσκληση που απηύθυνε, δέχθηκε σήμερα τον Πρέσβη της Γερμανίας στην Αθήνα κ. Wolfgang Schuldheiss. Αφορμή της πρόσκλησης του κ. Πετσάλνικου στάθηκε ο θόρυβος που έχει δημιουργηθεί από δηλώσεις ορισμένων πολιτικών και οικονομικών παραγόντων της Γερμανίας, όπως και συγκεκριμένων δημοσιευμάτων του γερμανικού Τύπου σε βάρος της Ελλάδας.

Η Μάργκαρετ Θάτσερ, ο Χέλμουτ Κολ και ο Φρανσουά Μιτεράν δεν θα επέτρεπαν ποτέ να συμβεί η σημερινή οικονομική κρίση", δήλωσε.

Συνέντευξη Θ. Πάγκαλου στο BBC

H oικονομική κρίση οφείλεται στην ανεπαρκή ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δήλωσε σε συνέντευξη στον ανταποκριτή του BBC στην Αθήνα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΚΛΑΒΑ
Αθήνα, 25 Φεβρουαρίου 2010
Ο Δημήτρης Γκλαβάς υπηρέτησε με σύνεση και αποφασιστικότητα τόσο τη δημοσιογραφία όσο και τους λειτουργούς της.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης