Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

28.2.10

Πρόταση για Ταμείο Στήριξης Ελλάδας.

Αθήνα, 28 Φεβρουαρίου 2010

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος διατύπωσε την πρόταση για δημιουργία Ταμείου Στήριξης της Ελλάδας με την εθελοντική προσφορά και πολιτών της χώρας, αλλά και Ελλήνων της διασποράς, που αναζητούν τρόπους συμβολής τους στην προσπάθεια εξόδου της πατρίδας μας από την πολύ δυσχερή θέση που έχει περιέλθει.

Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο.

* Στο Βερολίνο ο πρωθυπουργός στις 5 Μαρτίου για συνάντηση με τη Μέρκελ. Στις 9 του μηνός θα επισκεφθεί το Λευκό Οίκο * Εκτός λειτουργίας το τμήμα Ειρήνη-Κηφισιά του ΗΣΑΠ το Σαββατοκύριακο * Αντισυνταγματική η προσωποκράτηση για χρέη προς το Δημόσιο, έκρινε το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο * Πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που θα διερευνήσει την πορεία της οικονομίας από το 1981 έως και σήμερα κατέθεσε η ΝΔ

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης