Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

1.3.10

Συλλυπητήρια Προέδρου Βουλής στον λαό της Χιλής.

Αθήνα, 1 Μαρτίου 2010

  Τα βαθύτατα συλλυπητήρια της Βουλής των Ελλήνων για τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε βαρύτατα την Χιλή, προκαλώντας θύματα και ανυπολόγιστες υλικές ζημιές, εκφράζει ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος με επιστολές του προς τον Πρόεδρο Γερουσίας κ. Jovino Novoa Vasquez και τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Δημοκρατίας της Χιλής κ. Rodrigo Alvarez Zenteno.

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Αθήνα 1 Μαρτίου 2010
Κυρίες και κύριοι, σήμερα έχουμε σειρά θεμάτων στην ημερήσια διάταξη, όπως είναι οι κανόνες δεοντολογίας για την πολιτική ηγεσία, μια αξιόλογη θα έλεγα προσπάθεια για τη δημιουργία κανόνων ως προς τη λειτουργία μας, ένα σχέδιο νόμου για το σύστημα επιλογής Προϊσταμένων οργανικών μονάδων, με αντικειμενικά και αξιοκρατικά κριτήρια, που είναι ιστορικής σημασίας για τη Δημόσια Διοίκηση. Επίσης, ένα σχέδιο νόμου για τις εγγυήσεις κατά της εργασιακής ανασφάλειας και άλλες διατάξεις, καθώς είναι πάρα πολύ σημαντικό, αυτή την εποχή, να εξασφαλίσουμε ένα αίσθημα προστασίας σε κάθε εργαζόμενο. Και βεβαίως, το θέμα της δικαιοσύνης υπέρ των πολιτών, της δίκαιης και ταχείας απονομής της δικαιοσύνης. Επιπλέον, στο τέλος, θα εισηγηθεί ο κ. Παμπούκης για την πολυνομία και πώς θα την αντιμετωπίσουμε.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης