Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

10.3.10

Δ.ΣΥΛΛΟΥΡΗΣ: Αγωνιζόμαστε, κύριε Πρόεδρε

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑ?ΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ
κ.ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΥΛΛΟΥΡΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ
10.3.2010

Τα οικονομικά δεινά της χώρας μου κυριαρχούν στους τίτλους των εφημερίδων εδώ και μήνες. Ενώ πολλοί σχολιαστές επικέντρωσαν το ενδιαφέρον τους στα υφέρποντα προβλήματα εντός της Ελλάδας, πολύ λιγότερη προσοχή δόθηκε στις αποφασιστικές προσπάθειες της κυβέρνησής μου να τα αντιμετωπίσει, καθώς και στα ευρύτερα παγκόσμια προβλήματα που παρακωλύουν τη δυνατότητά μας για οικονομική ανάρρωση.

ΑΡΘΡΟ
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «international herald tribune»

Ενημέρωσα τον Πρόεδρο, τον κ. Barack Obama, για την κατάσταση της οικονομίας της χώρας μας, για την αποφασιστικότητα που δείξαμε παίρνοντας δύσκολα μέτρα, αλλά και για την αποφασιστικότητα του Ελληνικού λαού, να βάλουμε τη χώρα μας σε μια νέα τροχιά, βιώσιμης ανάπτυξης. Τον ενημέρωσα, όμως, και για την αποφασιστικότητα όλων μας, εκτός από τα άμεσα μέτρα, να κάνουμε και θεσμικές, μεγάλες αλλαγές στην οικονομία μας, στη Δημόσια Διοίκηση, στην παιδεία και στην υγεία, μπαίνοντας σε μια πορεία πράσινης ανάπτυξης, ώστε η χώρα μας να είναι και ανταγωνιστική, και ελκυστική. Μια χώρα, που έχει βεβαίως πολλές δυνατότητες για ανάπτυξη, τις οποίες εμείς θέλουμε και θα εγγυηθούμε.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ BARACK OBAMA
Αθήνα, 9 Μαρτίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ NANCY PELOSI ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης