Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

14.3.10

Συνέντευξη Λοβέρδου στον "Τύπο της Κυριακής"

Ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Τύπος της Κυριακής", αναφέρει ότι ορισμένες διατάξεις του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου "θα εφαρμοστούν αμέσως, όπως π.χ. η απαγόρευση της εθελουσίας, η σταδιακή αύξηση του μέσου όρου ηλικίας συνταξιοδότησης, η ενιαία διαχειριστική αρχή των αποθεματικών όλων των ταμείων, δίχως να θιγεί η περιουσία ενός εκάστου".

Συνέντευξη Πάγκαλου στη Real News

Συνέντευξη Πάγκαλου στη Real News
" Ή θα είμαστε όλοι μαζί ή, αν διαφωνούμε πλέον ριζικά, δεν πρέπει να έχουμε θέσεις ευθύνης", τονίζει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Realnews", αναφερόμενος στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ και προσθέτει:

Θέλω να σας συγχαρώ όλους γι’ αυτή την εκδήλωση και ακόμα περισσότερο εσάς, τους εκπαιδευτικούς και τα σχολεία που συμμετέχετε ενεργά σε κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει στην ουσιαστική αναβάθμιση της παιδείας στη χώρα μας.Η χώρα μας βρίσκεται στο επίκεντρο μιας μεγάλης κρίσης. Για να την ξεπεράσουμε οριστικά με βιώσιμο τρόπο πρέπει να τα αλλάξουμε όλα.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ"

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης