Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

25.3.10

P. RASMUSSEN: Όλοι οι ηγέτες, συμπεριλαμβανομένων των Πρωθυπουργών και του συναδέλφου Γιώργου Παπανδρέου, συμφωνήσαμε σήμερα το απόγευμα, ότι υπάρχει μια λύση, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για άλλες χώρες που δέχονται κερδοσκοπικές επιθέσεις από τις αγορές. Πρόκειται για μια πάρα πολύ συγκεκριμένη λύση, την οποία θα προτείνουμε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο σήμερα το βράδυ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ POUL NYRUP RASMUSSEN ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Η Ελλάδα έλαβε πολύ σημαντικά μέτρα. Είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε τάξη στα του οίκου μας. Όποια και αν είναι η σημερινή απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Ελλάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ώστε η οικονομία μας να είναι βιώσιμη, δίκαιη, διαφανής και να ευημερεί.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2010

ΜΗΝΥΜΑΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Η 25η Μαρτίου, είναι η γιορτή της Παλιγγενεσίας του Έθνους. Συμβολίζει τη δύναμη της θέλησης ενός ολόκληρου λαού να σπάει τα δεσμά του και να διεκδικεί το βασικότερο δικαίωμά του, την ελευθερία του, την ίδια του την υπόσταση. Τον 1821 οι Ελληνες ξεσηκώθηκαν για να κερδίσουν την ελευθερία τους, την ανεξαρτησία της Ελλάδας, το δικαίωμά της να ορίζει την τύχη της η ίδια. 189 χρόνια μετά την αφετηρία του μεγάλου Αγώνα, η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα και πάλι σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.

Η Ελλάδα, εμείς, οι Έλληνες, έχουμε πάρει δύσκολες αποφάσεις. Κατ’ αρχήν, την απόφαση να αντιμετωπίσουμε εμείς οι ίδιοι τα δικά μας προβλήματα, να βάλουμε τάξη εμείς στα του οίκου μας, να κάνουμε τις πιο ριζοσπαστικές αλλαγές που έγιναν ποτέ στην πρόσφατη ιστορία της χώρας μας, για να εγγυηθούμε μια Ελλάδα, με μια βιώσιμη οικονομία, με διαφάνεια, με κοινωνική δικαιοσύνη και ευημερία.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
Αθήνα, 25 Μαρτίου 2010

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης