Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

30.4.10

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, τη Δευτέρα 3 Μαΐου 2010 και ώρα 11.00,  θα δεχθεί τον Πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου.

"Κόκκινη γραμμή η επιβίωση της χώρας"

"Κόκκινη γραμμή η επιβίωση της χώρας"

Σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου απάντησε στη Βουλή σε επίκαιρες σε ερωτήσεις του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη, σχετικά με την επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού και δέκα υπουργών της Τουρκίας στην Αθήνα, και του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τις ανατροπές στο χώρο της υγείας – πρόνοιας από τις επικείμενες υπαγορεύσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

Αθήνα, 30 Απριλίου 2010
Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε νωρίτερα σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΩΡΓΟ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Αθήνα, 30 Απριλίου 2010
Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για τη χώρα.

Κουβέντιασα με τον Πρωθυπουργό. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία ο καθένας πρέπει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, όσο καλύτερα μπορεί το καθήκον του. Η Επιτροπή εκφράζεται μέσα από τον Όλι Ρεν, ο οποίος έχει δώσει όλες τις πληροφορίες.

Ελπίζω ότι πολύ σύντομα θα καταλήξουν.

* Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, τη Δευτέρα 3 Μαΐου 2010 και ώρα 12.00, θα δεχθεί τον Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών του Κατάρ Σεΐχη Hamad Jassim Bin Jabr Al-Thani. *"Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης" Ι.Ι. Μάγερ

* Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Περνάμε κύριε Πρόεδρε κρίσιμες στιγμές που απαιτούν κρίσιμες αποφάσεις και για το παρόν και για το μέλλον αυτού του τόπου και για την κοινωνική συνοχή όλων. Και θα ήθελα επ’ αυτού να σας εκθέσω ορισμένες σκέψεις και απόψεις που έχω. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χαίρομαι πολύ. Είναι πράγματι δύσκολη και κρίσιμη στιγμή. Πρέπει όλοι μας να αναγνωρίσουμε τα λάθη που κάναμε, μηδενός εξαιρουμένου και εμού συμπεριλαμβανομένου γιατί κι εγώ συμμετείχα σε μία κυβέρνηση. Και μαζί όλοι να δώσουμε αυτή την κρίσιμη μάχη. Θα πρέπει να μην μείνει κανένας πίσω, να έχουμε την ευαισθησία για τους αδύναμους. Και είδα με πολλή χαρά το παράδειγμα της Πορτογαλίας όπου Πρωθυπουργός και Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μαζί ομονοούντες είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν αυτή την κρίση. *"Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης" Ι.Ι. Μάγερ

AΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ
ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ κ.ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ
30.4.2010

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης