Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

11.6.10

ΣΥΝΟΔΟΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

Η επίθεση των Ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων στα πλοία που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στη Σύνοδο Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που θα λάβει χώρα την προσεχή εβδομάδα στο Στρασβούργο. Η συζήτηση θα διεξαχθεί παρουσία της Ύπατης Εκπροσώπου της ΕΕ για την εξωτερική πολιτική, Catherine Ashton. Την Πέμπτη 17 Ιουνίου θα τεθεί σε ψηφοφορία το σχετικό ψήφισμα.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ WERNER FAYMANN ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ

Αθήνα, 11 Ιουνίου 2010

Είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω στον Καγκελάριο της Αυστρίας τα βήματα που έχει κάνει η χώρα μας, για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης