Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

18.6.10

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
κ.ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

18.6.2010

Ο Πρωθυπουργός, Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να προεδρεύσει στο Συμβούλιο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. (20 - 22 Ιουνίου)

Αλλαγή πολιτικής στη στέγαση υπηρεσιών της Βουλής

Αλλαγή πολιτικής στη στέγαση

υπηρεσιών της Βουλής

Με απόφαση του Προέδρου της Βουλής κ. Φίλιππου Πετσάλνικου αναθεωρήθηκε ο σχεδιασμός για τις ανάγκες στέγασης των υπηρεσιών της Βουλής.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ. ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010 «Συγχαρητήρια για την σημαντική σας νίκη. Μια νίκη που μας γεμίζει όλους με υπερηφάνεια και μας δίνει αισιοδοξία. Εκ μέρους όλων των Ελλήνων σας εύχομαι καλή συνέχεια.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης