Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

1.7.10

Βράβευση μαθητών που διακρίθηκαν
στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δοκιμίου και Ζωγραφικής
Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τον

Αντιπρόεδρο της Βουλής Αντιπροσώπων του Κονέκτικατ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Κάρολος Παπούλιας δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι, 1.7.2010, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τορόντο κ.Σωτήριο, συνοδευόμενο από τους αποφοίτους της Θεολογικής Ακαδημίας Τορόντο και ομάδα 80 ομογενών από το Τορόντο, την Οτάβα και το Μόντρεαλ του Καναδά που επισκέπτονται την Ελλάδα.

Συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση των Ομολόγων

Με απόφαση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλιππου Πετσάλνικου και μετά τις έγγραφες υποδείξεις των Κοινοβουλευτικών Ομάδων και των Ανεξάρτητων Βουλευτών, συγκροτήθηκε η Εξεταστική Επιτροπή «για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης των Ομολόγων».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης