Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

6.7.10

Αθήνα, 6 Ιουλίου 2010

Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, έκανε την ακόλουθη δήλωση, για τον θάνατο του Γιάννη Παπασπύρου:

Ο Γιάννης Παπασπύρου αποτέλεσε λαμπρό παράδειγμα μιας γενιάς που αγωνίστηκε με πάθος για την ελευθερία και τη Δημοκρατία, για μια Ελλάδα ανεξάρτητη και υπερήφανη.

Η Αντιπρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων κ. Ροδούλα Ζήση, στην παρέμβασή της προς τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιο για τις σχέσεις μεταξύ των ευρωπαϊκών θεσμών κ. Maro? ?ef?ovi?, σημείωσε ότι, όπως προκύπτει και από τη σχετική αναφορά της ίδιας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η συμμετοχή των εθνικών Κοινοβουλίων στη διαδικασία του πολιτικού διαλόγου με την Επιτροπή συνεχώς ενισχύεται, ιδίως μετά τη θέση σε ισχύ της Συνθήκης της Λισαβόνας και των νέων ρυθμίσεων για το νέο ρόλο των εθνικών Κοινοβουλίων.

Αθήνα, 6 Ιουλίου 2010

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της τακτικής Διάσκεψης των Προέδρων των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (COSAC Chairpersons Meeting), η οποία έλαβε χώρα στις Βρυξέλλες.

· Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα προεδρεύσει αύριο, Τρίτη 6 Ιουλίου, στις 10:30 π.μ., κυβερνητικής σύσκεψης για τα Ναρκωτικά και τις Εξαρτήσεις.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης