Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

14.7.10

Το κράτος έχει τους μηχανισμούς του αλλά και η Δικαιοσύνη πρέπει να παίξει το ρόλο της. Με αυτόν τον τρόπο σχολίασε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δήλωση του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή περί ατιμωρησίας των ισχυρών του χρήματος, όταν ρωτήθηκε σχετικά από δημοσιογράφους σε συνάντηση που είχε μαζί τους κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συμποσίου της Σύμης. Όπως τόνισε ο κ. Παπανδρέου, η Δικαιοσύνη είναι βέβαια ένας ανεξάρτητος πυλώνας αλλά δεν είναι ανεξάρτητη να κάνει ότι θέλει.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Κάρολος Παπούλιας δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι, 14.7.2010, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ.Χάρη Καστανίδη, ο οποίος του παρουσίασε τους νέους Αντιπροέδρους των Ανωτάτων Δικαστηρίων της χώρας.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ κ.ΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ
14.7.2010

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης