Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

28.9.10

Έναρξη εργασιών της Αναθεωρητικής Διάσκεψης του ΟΑΣΕ

Αθήνα, 28 Σεπτεμβρίου 2010
Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) βουλευτής κ. Πέτρος Ευθυμίου αναχωρεί την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010 για τη Βαρσοβία προκειμένου να κηρύξει την έναρξη των εργασιών της Αναθεωρητικής Διάσκεψης του ΟΑΣΕ (Review Conference OSCE), στόχος της οποίας είναι να προετοιμάσει τη Σύνοδο Κορυφής του οργανισμού που θα λάβει χώρα στην Αστάνα του Καζακστάν στις 1 και 2 Δεκεμβρίου 2010.

Επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων του Πρωθυπουργού της Κίνας Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλιππος Πετσάλνικος θα υποδεχθεί στο Κοινοβούλιο, την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010, στις 9.45΄ το πρωί, τον Πρωθυπουργό της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Wen Jiabao, που θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας. Θα ακολουθήσει, στις 10.30΄ το πρωί, ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Wen Jiabao, στην αίθουσα της Γερουσίας, με θέμα «Ανάγκη να πείσουμε, κοινές (ενωμένες) προσπάθειες για να υπερκεράσουμε τις δυσκολίες».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης