Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

26.11.10

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Κάρολος Παπούλιας δέχθηκε σήμερα, 26.11.2010, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΕΒΕΑ κ.Κωνσταντίνο Μίχαλο και τους Προέδρους και Αντιπροέδρους της Λέσχης των Ευρωπαϊκών Επιμελητηρίων κ.κ.Guy Mathiolon, Pierre Simon, Ulrich K?ster και Dursun Topcu.

* Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 20.30, θα μεταβεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για να παραστεί σε συναυλία-αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη. * Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 20.30, θα μεταβεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για να παραστεί στη συναυλία της Ορχήστρας Νέων Παλαιστίνης, με την ευκαιρία της «Διεθνούς Ημέρας Αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό Λαό».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης