Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

30.12.10

Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου και η σύζυγός του Άντα Παπανδρέου, θα επισκεφθούν αύριο, Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, στις 11:00 π.μ., τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Η Κιβωτός του Κόσμου». (Κολωνός, Ζηνοδώρου 3 και Καλλικλέους) Τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» θα ψάλλουν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Πρωθυπουργό και τη σύζυγό του και οι υπεύθυνοι της Οργάνωσης θα τους ενημερώσουν για το έργο που επιτελούν.

Αθήνα, 30 Δεκεμβρίου 2010 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, με την ευκαιρία της πρώτης του Νέου Έτους 2011, απαλλάσσει όλους τους τιμωρημένους με πειθαρχικές ποινές αξιωματικούς, ανθυπασπιστές, υπαξιωματικούς και οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και τους σπουδαστές των Σχολών αυτών, από την έκτιση του υπολοίπου των πειθαρχικών ποινών. Η απαλλαγή θα ισχύσει από 31 Δεκεμβρίου 2010 για όλες τις μέχρι τότε επιβληθείσες ποινές.

Αθήνα, 30 Δεκεμβρίου 2010
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, με την ευκαιρία της πρώτης του Νέου Έτους 2011, απαλλάσσει όλους τους τιμωρημένους με πειθαρχικές ποινές αξιωματικούς, ανθυπασπιστές, υπαξιωματικούς και οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και τους σπουδαστές των Σχολών αυτών, από την έκτιση του υπολοίπου των πειθαρχικών ποινών.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης