Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

25.1.11

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
25.1.2011

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σας καλωσορίζω. Χαίρομαι γι’αυτή τη συνάντηση. Ήταν και είναι χρέος μου να σας συναντήσω, που κάνετε τόσα πολλά, που είστε το ευαίσθητο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, που αντιμετωπίζει προβλήματα, που μάχεται, και νομίζω ότι δεν σας έχει λείψει η αισιοδοξία. Γιατί και εγώ στην ηλικία τη δικιά σας ήμουν αισιόδοξος ότι θα ξεπεράσω όλα εκείνα τα εμπόδια που σήμερα δεν μπορείτε να φανταστείτε εσείς. Ήταν πόλεμοι, κυνηγητά με τους Γερμανούς, εμφύλιοι, χούντες…

Αλλά παρόλα αυτά εξακολουθώ να είμαι αισιόδοξος ότι η αυριανή μέρα θα είναι καλύτερη. Και όταν βλέπω εσάς, και όχι μόνο εσάς, αλλά και τους νέους αγρότες και τους νέους επιχειρηματίες, δηλαδή γενικά όλους αυτούς τους νέους ανθρώπους, που είναι ‘η άλλη Ελλάδα’, παίρνω και εγώ κουράγιο και λέω ότι η κρίση θα περάσει.

Και δεν είναι επίπλαστη αυτή η αισιοδοξία που έχω, το πιστεύω αυτό. Γιατί κανένας που αγωνίζεται για να αλλάξει πολλά πράγματα που δεν πάνε καλά στην κοινωνία, δεν μπορεί να είναι απαισιόδοξος.

Σας ευχαριστώ που ήρθατε.



ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΔΡΙΚΟΣ (Πρόεδρος Ε.ΣΥ.Ν.): Κύριε Πρόεδρε, εκ μέρους του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας, σας ευχαριστώ και εγώ θερμά για την υποδοχή σας σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Εμείς, σαν καινούργια διοίκηση θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια τα επόμενα δύο χρόνια και επισκεφθήκαμε τον ανώτατο θεσμό της πολιτείας για να πάρουμε δύναμη και ουσιαστικά την ‘ευλογία’ του.

Θα σας ενημερώσουμε για τις δράσεις που θέλουμε να κάνουμε τα επόμενα δύο χρόνια που θα είμαστε διοίκηση και πώς θα μπορέσουμε μέσα σε αυτές τις δράσεις να συνδυάσουμε και τη συνεργασία της Προεδρίας της Δημοκρατίας.



ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Να με συμπεριλάβετε στις δράσεις σας.



Α.ΔΡΙΚΟΣ: Μα η νιότη δεν εκφράζεται ηλικιακά ή φυσιογνωμικά. Εκφράζεται στις ιδέες και νομίζω ότι είστε ένας από τους δυνατούς νεολαίους αυτής της χώρας.-

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης