Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7.6.11

Συγχαρητήρια επιστολή του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων

07/06/2011

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας διαβίβασε το ακόλουθο συγχαρητήριο μήνυμα προς τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκη Ομήρου, μέσω του Πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο κ. Βασίλειου Παπαϊωάννου:



«Εκ μέρους του λαού της Ελλάδας και εμού προσωπικώς, επιθυμώ να σας απευθύνω τα θερμά συγχαρητήριά μου για την εκλογή σας στο αξίωμα του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η Ελλάδα υποστηρίζει τις προσπάθειες για επίτευξη μιας δίκαιης και λειτουργικής λύσης του κυπριακού ζητήματος, με πλήρη εφαρμογή των συναφών αποφάσεων των Ηνωμένων Εθνών και τερματισμό της παράνομης τουρκικής κατοχής και του εποικισμού, πλήρως εναρμονισμένης με το ευρωπαϊκό κεκτημένο χωρίς εκπτώσεις και παρεκκλίσεις, προς όφελος της αρμονικής συνύπαρξης όλων των Κυπρίων στη Μεγαλόνησο.

Ευχόμενος επιτυχία στο σημαντικό έργο που αναλαμβάνετε, είμαι πεπεισμένος ότι η κυπριακή Βουλή και εσείς προσωπικά θα συμβάλετε αποφασιστικά στην επίτευξη των ανωτέρω εθνικών στόχων».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης