Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

2.1.12

1 Ιανουαρίου 2012


Ο Πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, βρέθηκε σήμερα κοντά στους αστέγους και τους απόρους του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αλληλεγγύης που διοργανώνει ο Δήμος.



Στο κλειστό γήπεδο του Ρουφ, όπου παραχωρήθηκε το γεύμα, τον Πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παντελής Καψής. Μετά το πέρας της επίσκεψης ο Πρωθυπουργός και ο Δήμαρχος έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:


Λ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που είχα την ευκαιρία να γιορτάσω την Πρωτοχρονιά με τους συμπολίτες μας που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Ήταν μια όμορφη, πιστεύω, και ζεστή ατμόσφαιρα, και θα ήθελα να συγχαρώ τον Δήμαρχο Αθηναίων, τους συνεργάτες του, τις εθελόντριες και τους εθελοντές, και όσους υπεύθυνους, που οργάνωσαν αυτή τη γιορτή η οποία έχει μεγάλη σημασία για όλους μας. Και πιστεύω να βρουν και μιμητές και υποστηρικτές· είναι αναγκαίο αυτές οι προσπάθειες να διευρυνθούν και να ενισχυθούν. Καλή χρονιά.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ Εγώ από την πλευρά μου να ευχαριστήσω τον κ. Πρωθυπουργό που μας τίμησε σήμερα με την παρουσία του. Η παρουσία αυτή έχει έναν συμβολικό χαρακτήρα: δείχνει ότι η πολιτεία είναι κοντά στους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Άλλωστε προχθές ανακοινώθηκαν συγκεκριμένα μέτρα και από την πλευρά του κράτους και από την πλευρά του Δήμου, ο οποίος θα ενισχυθεί από την κυβέρνηση σε αυτό το έργο που έχει αναλάβει - να βοηθήσει, στο πλαίσιο της επιβαλλόμενης κοινωνικής αλληλεγγύης, τους ανθρώπους που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Σας ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης