Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

3.12.12

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο του ΔΗ.ΣΥ. Κύπρου κ. Νικόλαο Αναστασιάδη. Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Αναστασιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:



«Πρωτίστως και πάνω από όλα είναι γνωστό το ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού για την Κύπρο και το κυπριακό πρόβλημα. Αλλά ταυτόχρονα ανταλλάξαμε και απόψεις για την κρίση που και οι δυο χώρες πλέον αντιμετωπίζουν. Οφείλω να πω ότι οι εμπειρίες του Πρωθυπουργού είναι σημαντικές, ιδιαίτερα με τα τελευταία γεγονότα και τις εξελίξεις. Ως εκ τούτου, θεώρησα ότι καλό ήταν εκ των εμπειριών του Πρωθυπουργού να αντλήσω κάποια μαθήματα. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για το ενδιαφέρον, το οποίο παραμένει πάντοτε, όπως ήταν εξάλλου ανέκαθεν, αδιάψευστο».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης