Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

25.1.12

O πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου, του σκηνοθέτη που με την πρωτοπόρα ματιά του άνοιξε νέους δρόμους και αναδείχθηκε σε κορυφαία μορφή του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Η ευρωπαϊκή πολιτική για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στη Βουλή

Αθήνα, 25 Ιανουαρίου 2012

Η Αντιπρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων κα Ροδούλα Ζήση προήδρευσε σε κοινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, με αντικείμενο την εξέταση της πρότασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την απλοποίηση των διαδικασιών δημοσίευσης των οικονομικών καταστάσεων των επιχειρήσεων μικρής και μεσαίας κλίμακας. 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, αύριο Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012, θα δεχθεί: -Στις 13.30 τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Ανδρέα Μαρτίνη, και -Στις 14.00 τον Πρόεδρο της Εταιρείας «Ελληνικό Α.Ε.» καθηγητή κ. Σπύρο Πολλάλη.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης