Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

23.8.12

Αθήνα, 23 Αυγούστου 2012


Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για τριήμερη επίσκεψη σε Βερολίνο και Παρίσι, όπου θα έχει συναντήσεις με την Καγκελάριο της Γερμανίας, κα Angela Merkel και τον Πρόεδρο της Γαλλίας, κ. Francois Hollande.

Αντ. Σαμαράς: Θα διαψεύσουμε όσους ποντάρουν στην έξοδο από το ευρώ

Αθήνα, 22 Αυγούστου 2012

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και Πρόεδρο του Eurogroup Jean-Claude Juncker.


Μετά το πέρας της συνάντησής τους ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Juncker, ο Πρόεδρος του Eurogroup, είναι ένας αληθινός φίλος της Ελλάδας και έχω τη χαρά να πω και παλιός προσωπικός μου φίλος. Έρχεται στην Ελλάδα σε μια κρίσιμη στιγμή. Του είπα ότι άλλαξαν πολλά τους τελευταίους δυο μήνες, αλλά και του είπα ότι στο επόμενο διάστημα θα αλλάξουν ακόμα πολλά περισσότερα.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης