Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

14.3.13

Αθήνα, 14 Μαρτίου 2013

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΟΥ ΑΘΕΝΣ


Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, κατά την άφιξή του στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Κορυφής στις Βρυξέλλες, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

«Η Ευρώπη στρέφει την προσοχή της στην ανάπτυξη, η οποία αποτελεί σήμερα το υπ’ αριθμόν ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα. Και είναι το υπ’ αριθμόν ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα, επειδή η έλλειψη ανάπτυξης δημιουργεί ανεργία και ιδιαίτερα ανεργία στους νέους. Και στην Ελλάδα αυτό είναι ακόμη πιο δύσκολο, επειδή υποφέρουμε από το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας στην Ευρώπη, το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας μεταξύ των νέων στην Ευρώπη και το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας σ’ όλη μας την Ιστορία. Έτσι αντιλαμβανόμαστε ότι πρόκειται για μια σημαντική συνάντηση αυτή που έχουμε σήμερα».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης