Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

11.4.13

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, συναντήθηκε σήμερα με την Πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, κ. Χριστίνα Σακελλαρίδη

Πέμπτη,11 Απριλίου 2013

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, συναντήθηκε σήμερα με την Πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, κ. Χριστίνα Σακελλαρίδη, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Κωστή Χατζηδάκη και του υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Αθανάσιου Σκορδά. Μετά το τέλος της συνάντησης, έγιναν οι ακόλουθες δηλώσεις:

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γιαννάκης Ομήρου, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Γιαννάκης Ομήρου: Είχα τη χαρά να συναντηθώ με τον Πρωθυπουργό, τον κ. Αντώνη Σαμαρά και να έχουμε μία ανταλλαγή απόψεων μέσα στις σημερινές δύσκολες, κρίσιμες συνθήκες που περνά και η Ελλάδα και η Κύπρος, με τη δεινή οικονομική θέση στην οποία περιήλθαμε οι δύο χώρες. Και, βεβαίως, μαζί θα δώσουμε – όπως στο παρελθόν, έτσι και σήμερα – τη μάχη του Ελληνισμού.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης