Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

5.2.15

Τηλεφωνική Συνομιλία Τσίπρα-Πούτιν

Τηλεφωνική Συνομιλία Τσίπρα-Πούτιν

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Ρώσος Πρόεδρος συνεχάρη τον Πρωθυπουργό για την εκλογή της νέας κυβέρνησης. Παράλληλα, ο Ρώσος Πρόεδρος και ο Πρωθυπουργός τόνισαν την ανάγκη για ουσιαστική ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας-Ρωσίας -δύο χώρες με βαθιές και ιστορικές σχέσεις- ιδίως στους τομείς της οικονομίας, της ενέργειας, του τουρισμού, του πολιτισμού και των μεταφορών.

Συζητήθηκαν, επίσης, οι διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις, ενώ τονίσθηκε η σημασία εξασφάλισης της ειρήνης και της σταθερότητας στην Ουκρανία, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή.

Τέλος, ο Πρόεδρος Πούτιν προσκάλεσε τον Πρωθυπουργό στη Μόσχα, στις 9 Μαΐου, προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση για τη νίκη των λαών ενάντια στο ναζισμό. Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε τη σημασία που αποδίδει στον αγώνα κατά του ναζισμού, εκφράζοντας την πρόθεση να ανταποκριθεί στην πρόσκληση.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης