Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

8.4.15

Κατάθεση στεφάνου από τον Πρωθυπουργό στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στη Μόσχα

Κατάθεση στεφάνου από τον Πρωθυπουργό
στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στη Μόσχα




Στεφάνι κατέθεσε ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στα τείχη Κρεμλίνου.

Τον Πρωθυπουργό συνόδευσαν εκτός από την αντιπροσωπεία της ελληνικής κυβέρνησης και την πρέσβειρα της Ελλάδας στην Μόσχα, και οικογένειες αντιστασιακών του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Ανάμεσά τους η Αγνή Σιδερίδου, κόρη της ηρωίδας της Αντίστασης Ηλέκτρα Αποστόλου, ο Αλέξανδρος Διονυσιάδης και η Λιουμπόφ Κελεσίδη.

Ο υποδιοικητής της στρατιωτικής φρουράς ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό που αφιέρωσε χρόνο για να τιμήσει τους νεκρούς του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Πρωθυπουργός σημείωσε πως τιμά τους πολίτες που έδωσαν τη ζωή τους στον κοινό αγώνα ενάντια στον ναζισμό και πως μ’ αυτό τον τρόπο τιμάει και τους Έλληνες πεσόντες.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης