Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

23.2.16

ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, συμμετέχει ως ομιλητής στην εκδήλωση “BBC World Questions




“BBC World Questions:  Europe and Greece”


Σήμερα 23 Φεβρουαρίου και ώρα 19.30 ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, συμμετέχει ως ομιλητής στην εκδήλωση “BBC World Questions:  Europe and Greece”, την οποία συντονίζει ο Βρετανός δημοσιογράφος  Jonathan Dimbleby.

Στο πάνελ των ομιλητών συμμετέχουν η Ντόρα Μπακογιάννη, πρώην  δήμαρχος Αθηναίων και πρώην Υπουργός Εξωτερικών, η Δέσποινα Κουτσούμπα, Περιφερειακή σύμβουλος Αττικής και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων και ο Josef Janning, επικεφαλής του γραφείου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τις διεθνείς σχέσεις στο Βερολίνο.

Στην παρουσίαση της εκδήλωσης “BBC World Questions:  Europe and Greece”, ο Jonathan Dimbleby θα προσκαλέσει μέλη από το ακροατήριο της Αθήνας να θέσουν ερωτήσεις που αφορούν την Ελλάδα και το μέλλον της στο πάνελ των ομιλητών.

Το World Questions είναι μια αγγλόφωνη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί χωρίς διερμηνεία.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης