Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

19.2.16

Επίσημη επίσκεψη στο Κάιρο της αν. Υπουργού Οικονομίας Ανάπτυξης & Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά



Επίσημη επίσκεψη στο Κάιρο της αν. Υπουργού Οικονομίας Ανάπτυξης & Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά,
  για την ενίσχυση της τουριστικής συνεργασίας Ελλάδας- Αιγύπτου
Για το Κάιρο αναχωρεί αύριο, Σάββατο,  η αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, μετά από επίσημη πρόσκληση του Υπουργού  Τουρισμού της Αιγύπτου, κ. Hisham Zaazou.
Η Υπουργός θα υπογράψει με τον Αιγύπτιο Ομόλογό της Μνημόνιο Kατανόησης για τη συνεργασία των δύο χωρών στον τουρισμό, εγκαινιάζοντας μία νέα περίοδο στις τουριστικές σχέσεις των δύο χωρών. 
Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας Ελλάδας- Αιγύπτου και της ενίσχυσης των διμερών σχέσεων, όπως επιβεβαιώθηκε σε κορυφαίο κυβερνητικό επίπεδο,  κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στην Αίγυπτο και του  Προέδρου της Αιγύπτου, Abdel Fattah El- Sisi στην Αθήνα.
Η κα Κουντουρά θα συναντηθεί επίσης με τον Υπουργό Πολιτικής Αεροπορίας, κ. Mohamed Hassan Kamal, με τον πρόεδρο  του Αιγυπτιακού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Samy Mahmoud και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Τουριστι¬κών Πρακτόρων, κ. Elhamy El Zayat.

Επιπλέον θα συναντηθεί  με εκπροσώπους και μέλη  της Ελληνικής Κοινότητας και με εκπροσώπους του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.
Γραφείο Τύπου Υπουργού Τουρισμού

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης