Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

28.3.16

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΠΡ.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ (29-31 Μαρτίου 2016)

 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΠΡ.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ (29-31 Μαρτίου 2016)



Ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του Κράτους του Ισραήλ κ Reuven Rivlin, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Κράτος του Ισραήλ από την 29η έως και την 31η Μαρτίου 2016.

Ο κ. Παυλόπουλος θα συναντηθεί την Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 09.30, με τον Πρόεδρο του Κράτους του Ισραήλ κ. Reuven Rivlin, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Μουσείο του Ολοκαυτώματος.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος στις 15.00 θα αναγορευθεί σε Επίτιμο Διδάκτορα Δικαίου του Εβραϊκού Πανεπιστημίου Ιεροσολύμων, όπου θα απευθύνει ομιλία με θέμα « Η Ευρωπαϊκή έννομη τάξη στον λαβύρινθο της οικονομικής κρίσης». Στην συνέχεια θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Knesset κ. Yuli Edelstein, και το βράδυ θα παρακαθίσει σε δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν του ο Πρόεδρος του Κράτους του Ισραήλ κ. Reuven Rivlin.

Την Πέμπτη 31 Μαρτίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος θα επισκεφθεί στις 10.00 το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων όπου θα έχει συνάντηση με την Αυτού Θειοτάτη Μακαριότητα Πατριάρχη της Αγίας Πόλεως Ιερουσαλήμ κ.κ. Θεόφιλο Γ΄. Ο κ. Παυλόπουλος θα συναντηθεί στη συνέχεια με την Ελληνική Λέσχη της Κοινότητας των Ιεροσολυμιτών καθώς και με το Προεδρείο του Σωματείου Ελλήνων Επιζώντων Ολοκαυτώματος.
Η επίσκεψη του κ. Παυλόπουλου στο Ισραήλ θα ολοκληρωθεί με την συνάντησή του στις 16.15 με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Benjamin Netanyahu.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης