Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

18.3.16

Απάντηση Εκπροσώπου Υπουργείου Εξωτερικών

Απάντηση Εκπροσώπου Υπουργείου Εξωτερικών
σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με χθεσινή απαράδεκτη δήλωση Εκπροσώπου τουρκικού ΥΠΕΞ
Ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τους χθεσινούς απαράδεκτους χαρακτηρισμούς του Εκπροσώπου του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών αναφορικά με δηλώσεις της Πολιτειακής και Πολιτικής ηγεσίας της Ελλάδας, ανέφερε τα εξής :
«Φαίνεται πως η Τουρκία πιστεύει ότι αν η Ιστορία δεν συμφωνεί με όσα αυτή υποστηρίζει, τόσο το χειρότερο για την Ιστορία. Οι στιγμές όμως είναι πολύ κρίσιμες για ανέξοδη και υποκριτική ρητορική.
Η Τουρκική Δημοκρατία πρέπει, προφανώς, να εγκαταλείψει τις εμμονές της και να συμφιλιωθεί με το ιστορικό της παρελθόν. Στο δύσκολο αυτό έργο η Ελλάδα θα είναι στο πλάι της».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης