Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

18.5.16

Συμμετοχή Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, στη Σύνοδο Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ (Βρυξέλλες

Συμμετοχή Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, στη Σύνοδο Υπουργών Εξωτερικών  του ΝΑΤΟ (Βρυξέλλες, 19-20.05.2016)



Ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, η οποία θα διεξαχθεί στις Βρυξέλλες στις 19 και 20 Μαΐου. Η Υπουργική Σύνοδος θα είναι προπαρασκευαστική της επικείμενης Συνόδου Κορυφής στη Βαρσοβία, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Ιουνίου.

Κατά την έναρξη της Συνόδου θα υπογραφεί το Πρωτόκολλο Προσχώρησης του Μαυροβουνίου στο Βορειοατλαντικό Σύμφωνο.

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης των Υπουργών Εξωτερικών περιλαμβάνεται η αποτίμηση της Νατοϊκής δραστηριότητας στο Αιγαίο, καθώς και το μέλλον αυτής.

Ο κ. Κοτζιάς θα συμμετάσχει στο δείπνο εργασίας, κατά το οποίο θα εξετασθούν οι σχέσεις της Συμμαχίας με τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης καθώς και με τη Ρωσία.

Την Παρασκευή 20 Μαΐου, οι Υπουργοί Εξωτερικών του ΝΑΤΟ θα συζητήσουν για τη συνεργασία μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ. Στη συζήτηση θα συμμετάσχει και η Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (YE/AE), κα Federica Mogherini.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης