Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

24.5.16

Γ.Ντάισελμπλουμ: Η εκταμίευση της δόσης πιθανόν τις προσεχείς εβδομάδες

Γ.Ντάισελμπλουμ: Η εκταμίευση της δόσης πιθανόν τις προσεχείς εβδομάδεςΗ εκταμίευση της δόσης είναι πιθανόν να πραγματοποιηθεί τις προσεχείς εβδομάδες, δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ προσερχόμενος στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης. Όπως είπε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, δεν υπάρχει ενδεχόμενο να συνεχίσουμε χωρίς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο...υπάρχει ανάγκη να έλθουμε πιο κοντά στο ΔΝΤ.
«Ελπίζω ότι υπάρχει πλήρης συμφωνία μεταξύ των θεσμών και ότι μπορούμε να συνεχίσουμε με το πρόγραμμα», ανέφερε επίσης ο ο επικεφαλής του Eurogroup. «Δεν θα υπάρξει πραγματικό κούρεμα των δανείων...αυτό που μπορούμε να εξετάσουμε είναι η ετήσια επιβάρυνση εξαιτίας του χρέους», διευκρίνισε ο Ντάισλεμπλουμ

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης