Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

21.8.20

Παρουσία Μητσοτάκη και Μπορίσοφ την Δευτέρα οι υπογραφές για τη συμμετοχή της Bulgartransgaz στο έργο του Τερματικού Σταθμού Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου Αλεξανδρούπολης

 

Την ερχόμενη Δευτέρα, 24 Αυγούστου, παρουσία των πρωθυπουργών Ελλάδος και Βουλγαρίας θα μπουν οι υπογραφές και θα ολοκληρωθεί η διαδικασία συμμετοχής της βουλγαρικής εταιρείας Bulgartransgaz στο έργο του Τερματικού Σταθμού Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου Αλεξανδρούπολης.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί μαζί με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ στην τελετή υπογραφής, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Αυγούστου στο Ζάππειο Μέγαρο στις 12.30 το μεσημέρι, ενώ στη συνέχεια θα παρακαθίσουν σε γεύμα που θα παραθέσει ο Έλληνας πρωθυπουργός προς τιμήν του Βούλγαρου ομολόγου του και των δύο αντιπροσωπειών.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης