Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

27.10.20

Ν. Χαρδαλιάς: Στο «κόκκινο» Γιάννενα και Σέρρες - Σ. Τσιόδρας: Είναι η ώρα της συνείδησης - Ιδιαίτερα κρίσιμες οι επόμενες 2 εβδομάδες

 

Ν. Χαρδαλιάς: Στο «κόκκινο» Γιάννενα και Σέρρες - Σ. Τσιόδρας: Είναι η ώρα της συνείδησης - Ιδιαίτερα κρίσιμες οι επόμενες 2 εβδομάδες

Στο «κόκκινο», δηλαδή στο επίπεδο 4 (αυξημένoυ κινδύνου), του χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας, εντάσσονται από την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στις 6 το πρωί, οι περιφερειακές ενότητες Ιωαννίνων και Σερρών, όπως ανακοίνωσε σήμερα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας της νόσου Covid-19.

Όσον αφορά την Π.Ε Ιωαννίνων, σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά, η αρμόδια για τον χάρτη επιτροπή επιδημιολόγων, συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα και κατέληξε σε αυτή την απόφαση, λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου που διαπιστώθηκε, τόσο από τα τεστ των ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ τις τελευταίες μέρες, όσο και από τα στοχευμένα τεστ που διενεργήθηκαν σήμερα στην ευρύτερη περιοχή από υγειονομικά συνεργεία της πολιτικής προστασίας σε μεγάλες μονάδες και επιχειρήσεις.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης