Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

30.10.20

ΠτΔ: Η ανθρώπινη τραγωδία δεν γνωρίζει σύνορα

 


ΠτΔ: Η ανθρώπινη τραγωδία δεν γνωρίζει σύνορα

Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του σεισμού στη Σάμο και τη Σμύρνη, εκφράζει με ανάρτησή της στο twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τονίζοντας ότι «η ανθρώπινη τραγωδία δεν γνωρίζει σύνορα». Παράλληλα, σημειώνει «ευχή μας είναι οι λιγότερες δυνατές απώλειες και καθήκον μας η άμεση στήριξη του νησιού».

Η ΠτΔ επικοινώνησε με τις αρχές της Σάμου και εξέφρασε την οδύνη της για τα δύο παιδιά που χάθηκαν τόσο άδικα

Την οδύνη της για τα δυο παιδιά που χάθηκαν τόσο άδικα στη Σάμο, εξέφρασε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε επικοινωνία της με τις τοπικές αρχές του νησιού. Όπως σημειώνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε ανάρτησή της στο twitter, «σε αυτές τις τραγικές για τους οικείους τους ώρες, η σκέψη όλων μας είναι κοντά τους».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης