Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

29.7.10

Η διαμόρφωση ενός γενικού πλαισίου αρχών για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων που ζήτησε ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου από τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου
 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του κα ΄Ελση Χριστόφια, παρακάθισε χθες βράδυ σε δείπνο που παρέθεσε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Ντερβίς ΄Ερογλου και η σύζυγός του κα Μεράλ ΄Ερογλου, στην οικία του στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας μετά το δείπνο στο οποίο παρακάθισε με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, χθες
29/07/2010

Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επισκέφθηκε σήμερα τον 6ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΤΟΝ 6ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ - ΔΗΛΩΣΗ

Αθήνα, 29 Ιουλίου 2010

Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα επισκεφθεί αύριο, Πέμπτη 29 Ιουλίου, στις 9:45 π.μ., τον 6ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών στο Ολυμπιακό Χωριό. Στη συνέχεια (10:15 π.μ.), ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι. (Ριζαρείου 1 και Μικράς Ασίας) Στις 2:00 μ.μ., υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού θα συνεδριάσει του Υπουργικό Συμβούλιο. (Βουλή)

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης