Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7.6.09

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε στο 154ο εκλογικό τμήμα της παλιάς Ζωσιμαίας Σχολής, στα Γιάννεναο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε στο 154ο εκλογικό τμήμα της παλιάς Ζωσιμαίας Σχολής, στα Γιάννενα, όπου προσήλθε δέκα λεπτά μετά τη 1, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας. Αμέσως μετά, ο κ. Παπούλιας προέβη στην εξής δήλωση: «Είναι πολύ σημαντική μέρα. Είναι θεσμός, εξισορροποιητικός της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών και πρέπει να ενισχυθεί».

Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής άσκησε σήμερα το εκλογικό του δικαίωμα στο 432ο εκλογικό τμήμα Αγίου Ελευθερίου Θεσσαλονίκης.

Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής άσκησε σήμερα το εκλογικό του δικαίωμα στο 432ο εκλογικό τμήμα Αγίου Ελευθερίου Θεσσαλονίκης. Ο Πρωθυπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αναδεικνύουμε σήμερα με την ψήφο μας τους εκπροσώπους μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ψηφίζουμε για το σήμερα και το αύριο της Ελλάδας μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Ψηφίζουμε για μια Ελλάδα ισχυρή, σε μια ενωμένη Ευρώπη πιο αποτελεσματική, πιο κοινωνική, με πιο δυνατή φωνή στα μεγάλα διεθνή ζητήματα. Σ’ αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι, η δική μας επιλογή είναι ξεκάθαρη, είναι δεδομένη, είναι σταθερή. Με σύμμαχο τον πολίτη προχωρούμε μπροστά. Εφαρμόζουμε τις πολιτικές, προωθούμε τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο Τόπος. Διασφαλίζουμε δηλαδή, με υπευθυνότητα, με συγκεκριμένο έργο- όχι στα λόγια- ένα καλύτερο αύριο για όλους τους πολίτες».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης