Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

17.6.09

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, αύριο Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Αθήνα, 17 Ιουνίου 2009 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, αύριο Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009 και ώρα 09.30 θα μεταβεί στην Πυροσβεστική Ακαδημία (Μάτσα 10-Κάτω Κηφισιά) για να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας και να απονείμει τα Πτυχία στους νέους Ανθυποπυραγούς τάξεως 2009.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ

17.06.2009 Β. ΣΕΒΑΣΤΗΣ: Αγωνιζόμαστε για τον αθλητισμό και τη νεολαία, αλλά η αφορμή της επίσκεψής μας είναι το γεγονός ότι του χρόνου γιορτάζονται τα 2.500 χρόνια από τη μάχη του Μαραθώνα. Η μάχη του Μαραθώνα είναι ένα τεράστιας σημασίας ιστορικό γεγονός. Εμείς εμπλεκόμαστε ως οργανωτές του κλασικού μαραθωνίου της Αθήνας, ο οποίος εκφράζει μια πτυχή των μηνυμάτων που εκείνη η μάχη εξέπεμψε. Έχουμε μια αγωνία την οποία εισπράττουμε από τις επαφές μας με τους ανά τον κόσμο διεθνείς μαραθωνίους, όπου έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια ένα πολύ μαζικό και δυναμικό κίνημα όσον αφορά στη διοργάνωση εκατοντάδων διεθνών μαραθωνίων. Ασχολούνται πολλά εκατομμύρια άνθρωποι ανά τη γη με τους αγώνες των μεγάλων αποστάσεων και ιδιαίτερα με το αγώνισμα του μαραθωνίου. Περιμένουν όλοι τι θα κάνει η Ελλάδα σε σχέση με τις επετειακές εκδηλώσεις που πρέπει να γίνουν. Σε ότι μας αφορά, ήδη μπορέσαμε και πήραμε τον περασμένο Απρίλιο τη διοργάνωση του παγκοσμίου συνεδρίου μιας οργάνωσης που λέγεται «Aims», η οποία είναι η διεθνής οργάνωση που εποπτεύει, συντονίζει, επιβλέπει και καθοδηγεί τους διεθνείς μαραθωνίους.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ. ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ. ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΣΑΒΒΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ Αθήνα, 17 Ιουνίου 2009 «Για την αποτρόπαιη δολοφονία σε ώρα καθήκοντος του Υπαρχιφύλακα Σάββα Αντώνιου-Νεκτάριου σας εκφράζω την πιο βαθιά μου οδύνη. ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ»

Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής θα αναχωρήσει αύριο για τις Βρυξέλλες

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Αθήνα, 17 Ιουνίου 2009 Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής θα αναχωρήσει αύριο για τις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει, την Πέμπτη (18/6) και την Παρασκευή (19/6), στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού έχει ως εξής: Πέμπτη, 18 Ιουνίου 10:30 Αναχώρηση από την Αθήνα 13:00 Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Académie Royale de Belgique – 1, rue Ducale) 18:00 Πρώτη Σύνοδος εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου 20:00 Δείπνο εργασίας Παρασκευή, 19 Ιουνίου 10:00 – 13:00 Δεύτερη Σύνοδος εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης